ANKARA MASASI-KAHRAMANKAZAN'DA ESNAF ZİYARETLERİ SÜRÜYOR
HABERİ DİNLE
![]()
Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, Saray bölgesindeki işletmecileri ziyaret etmeye devam ediyor.
BAŞKAN ÇIRPANOĞLU ESNAFI ZİYARET ETTİ
Ankara'nın büyüyen ve gelişen ilçesi Kahramankazan'da hem istihdam hem de ekonomik anlamda destek sağlayan sanayici esnafları ziyaret eden Başkan Çırpanoğlu, Kahramankazan Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KASİAD) Başkanı Ali Güzey ve yönetim kurulu üyeleri eşliğinde işletme sahipleriyle bir araya gelerek talep, öneri ve sorunları yerinde dinledi.
İLÇEMİZİN POTANSİYELİNİN FARKINDAYIZ
Kahramankazan’da üretim yapan, vatandaşlara istihdam sağlayan ve ilçenin gelişmesine katkıda bulunan sanayicilerin her zaman yanlarında olduklarını vurgulayan Başkan Çırpanoğlu, "İlçemizin potansiyelinin farkındayız. Sanayi bölgemize ve ilçemize fayda sağlayacak, geleceğe yönelik hizmet planlamamızı bu minvalde gerçekleştireceğiz. Hizmetlerimizi yaparken sanayici esnaflarımıza kulak vereceğiz." dedi.
SANAYİDE LİDERLİK SÜRÜYOR
Kahramankazan'ın sanayi alanındaki liderliğini sürdürmekte kararlı olduklarını dile getiren Başkan Çırpanoğlu, sanayici esnafıyla iş birliği içerisinde olmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.