KAHRAMANKAZAN DEVLET HASTANESİ

KAHRAMANKAZAN DEVLET HASTANESİ

Kahramankazan Devlet Hastanesi, sunduğu geniş hizmet yelpazesi ve yenilikleriyle sağlık alanında önemli bir merkez haline gelmiştir. Hastane, kuruluşundan itibaren sürekli büyüyerek 572 personelle bölge halkına hizmet sunmaktadır.

Yaklaşık 33 bin metrekarelik kapalı alana sahip olan hastane, 52 bin metrekarelik de bahçesiyle göz kamaştırıyor. Hasta odalarının tek ve çift kişilik olarak projelendirildiği hastane, modern mimari yapısıyla dikkati çekiyor. Son teknoloji tıbbi cihazların kullanıldığı hastanede, ayrıca otopark ile açık ve kapalı alanlar da yer alıyor. Farklı branşlarda 45 polikliniğin bulunduğu hastane, birçok alanda geniş sağlık hizmeti sunuyor. Hastanede farklı branşlarda poliklinikler yer alıyor. Hastanede ayrıca, 6 yataklı 1. seviye yoğun bakım, 9 yataklı 2. Seviye yoğun bakım, 4 kuvözlü yeni doğan yoğun bakım ünitesi bulunuyor. 7 ameliyathane salonuna sahip olan hastanede, 10 üniteli diyaliz servisi ile 7 yataklı palyatif bakım ünitesi yer alıyor.

Hastane, modern sağlık ekipmanlarına yaptığı yatırımlarla da öne çıkmaktadır. Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz'un açıklamalarına göre, 20 milyon TL değerindeki yeni MR cihazı günlük 110 hasta için hizmet vermektedir. Toplamda ayda 45 bin hastanın tedavisine destek olmaktadır. Ayrıca, eksikliklerin giderilmesiyle diyaliz ünitesi de aktif hale gelmiş, böylece birçok hasta için hayati derecede önem taşıyan hizmet sunulmaya başlanmıştır.

Başkan Oğuz, belediye olarak hastaneye verdikleri destekten memnuniyet duyduklarını ve sağlık hizmetlerinin en üst düzeyde sunulması için sürekli çaba sarf ettiklerini belirtmiştir. Bu gelişmeler, Kahramankazan Devlet Hastanesi'nin bölge halkının sağlık ihtiyaçlarına cevap verme konusundaki kararlılığını yansıtmaktadır.