VATANDAŞLARIN SAĞLIĞI İHMAL ED...

VATANDAŞLARIN SAĞLIĞI İHMAL EDİLMİYOR

29 Kasım 2023

HABERİ DİNLE

Kahramankazan Belediyesi, özellikle hasta, yaşlı ve engelli vatandaşların sağlığını ön planda tutarak evde rutin sağlık kontrollerine devam ediyor.

Kahramankazan Belediyesi’nin rutinleşen bu hizmeti, bölgedeki vatandaşların sağlıklı ve güvenli bir yaşam sürmelerine katkı sağlamayı amaçlıyor. İlçe sakinlerinin sağlık durumlarını yakından takip eden Kahramankazan Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Ekipleri özellikle evde bakım ihtiyacı olan bireyleri unutmuyor. Hasta, yaşlı ve engelli vatandaşlar, ekipler tarafından düzenli olarak ziyaret edilerek gerekli sağlık kontrolleri gerçekleştiriliyor.

Evde yapılan rutin sağlık kontrolleri arasında tansiyon ölçümleri, şeker kontrolü, genel sağlık muayeneleri ve ilaç takipleri gibi önemli hizmetler bulunuyor. Belediye, bu kontroller sayesinde vatandaşların sağlık durumunu sürekli olarak izleyerek olası sağlık sorunlarını erken tespit etmeyi amaçlıyor.