“UMUT EDİN GENÇLER”

“UMUT EDİN GENÇLER”

30 Kasım 2023

HABERİ DİNLE

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, Kariyer Günleri kapsamında ‘’Öğretmen Başkan Gençlerle Buluşuyor’’ programında genç nesille bir araya gelmeye devam ederken bu sefer ki kariyer buluşması Kahramankazan’da ilk öğretmenlik yaptığı Kahramankazan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleşti.

Başkan Oğuz’un biyografisinin yer aldığı slayt gösterimiyle başlayan programda Başkan Oğuz ve gençler arasında samimi sohbetler gerçekleşti. Başkan Oğuz gençlere sorumluluk bilincini aşılayarak, çalışmanın ve hedeflerin öneminden bahsetti. Programda anne rızasının önemine değinen Başkan Oğuz, kendi anılarıyla öğrencilere örnekler verdi.

Kariyer buluşmalarında rutin hale gelen soru-cevap kısmında öğrenciler ve Başkan Oğuz arasında güldüren anlar yaşandı. Soruları cevaplayan öğrenciler Kahramankazan Belediyesi’nin markası olan KazanBel Net aracılığıyla internet kazandı. Bazı öğrenciler ise Fanatik bir Ankaragücü taraftarı olan Başkan Serhat Oğuz’la birlikte Ankaragücü maçına gitme sözü aldı.

Başkan Oğuz öğrencilere:

“Sevgili öğrenciler, bugün burada olmak benim için bir onur. Bu okulun köklü geçmişi, bana ışık tutan genç yüzleriniz ve paylaştığımız hayallerimizle dolu. Hatırlatmak isterim ki, hedeflerinizin peşinden gidin, ancak bu hedefler sizi esir almasın. Unutmayın, para kazanmak tek başına bir amacımız değil. Kendinizi ciddiye almalısınız, kendinizi ciddiye almazsanız kimse sizi ciddiye almaz.” Dedi.

Gençlere her daim umut etmelerini ve hayallerinin peşinden gitmelerini söyleyen Başkan Oğuz:

“Umut edin gençler, kendi gücünüze güvenin, kendi inancınıza güvenin” dedi.