OVA ÇAYI ISLAH ÇALIŞMALARINDA...

OVA ÇAYI ISLAH ÇALIŞMALARINDA ÖNEMLİ AŞAMA

29 Kasım 2023

HABERİ DİNLE

Kahramankazan Belediyesi, ilçenin estetik görünümünü güzelleştirmek ve çevre düzenlemelerine katkı sağlamak amacıyla Ova Çayı 3. Etap ıslah çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri, projenin önemli bir aşaması olan zemin betonu atma işlemlerine başladı.

Doğal güzellikleri ve şehir planlamasıyla dikkat çeken Kahramankazan’da çevre düzenlemeleri ve çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz’un dikkatle yürüttüğü projelerden olan Ova Çayı 3. Etap ıslah çalışmaları titizlikle devam ediyor.

Ova Çayı'nın 3. Etap ıslah çalışmalarının bir parçası olarak, ekipler tarafından başlatılan zemin betonu atma işlemleri, çevresel düzenlemeleri desteklerken aynı zamanda ilçenin su kaynaklarına sürdürülebilirlik katıyor.

İlçenin çevresel kalitesini artırmayı ve vatandaşlara daha sağlıklı bir yaşam ortamı sunmayı amaçlayan Başkan Oğuz, "Ova Çayı 3. Etap ıslah çalışmalarında geldiğimiz bu aşama bizim için son derece önemli. Doğayla uyumlu ve çevreye duyarlı bir şekilde ilerliyoruz. Bu projenin tamamlanmasıyla birlikte ilçemiz, daha yeşil ve estetik bir görünüme kavuşacak. Halkımıza daha güzel bir yaşam alanı sunmayı hedefliyoruz" dedi.