KASIM AYI MECLİS OLAĞAN TOPLAN...

KASIM AYI MECLİS OLAĞAN TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

9 Kasım 2023

HABERİ DİNLE

Kahramankazan’a ilişkin sorun ve önerilerin konuşulduğu Kahramankazan Belediyesi Olağan Meclis Toplantısı Kasım Ayı oturumu gerçekleştirildi.

Yeter sayısının sağlanması ile Başkan Vekili Altuğ Yücelen Özcü yönetiminde başlayan meclis toplantısı, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda hazırlanan önergelerin oylamaya sunulması ile başladı. Önergelerde, Orhaniye Mahallesi’nde bulunan öğretmen lojmanlarının bakım ve onarımı, Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde Ankara  Gevher Nesibe Sağlık Eğitim Enstitüsü Alem Demirel isimli bir Hatıra Ormanı yapılması, Gıda egemenliği ve kooperatifçiliğin öneminin anlatılması konusunda etkinlikler düzenlenmesi, Ahi, Emirgazi ve Satıkadın Mahallelerinin sorunlarının giderilmesi, 30 Kasım Dünya Şoförler Günü dolayısıyla Kahramankazan Belediyesi tarafından etkinlikler düzenlenmesi, kadına yönelik şiddete karşı mücadele kapsamında Kahramankazan ilçesine kadın sığınma evi kazandırılması önergeleri oy birliği ile kabul edildi.

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’ne ilişkin yapılan konuşmaların ardından gelecek toplantının 4 Aralık Pazartesi tarihinde gerçekleşmesi kararlaştırıldı ve toplantı sona erdi.