KARİYER BULUŞMASINA FARK KATTI...

KARİYER BULUŞMASINA FARK KATTILAR

24 Kasım 2023

HABERİ DİNLE

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, Kariyer Günleri kapsamında ‘’Öğretmen Başkan Gençlerle Buluşuyor’’ programında genç nesille bir araya gelmeye devam ederken bu seferki kariyer buluşması öğretmenler günü dolayısıyla daha da anlamlı geçti.

Başkan Oğuz kariyer buluşmalarına devam ederken bu sefer de Gülnaz-İbrahim Güngör Tara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Başkan Oğuz’un biyografisinin yer aldığı slayt gösterimiyle başlayan programda Başkan Oğuz ve gençler arasında samimi sohbetler gerçekleşti.

Başkan Oğuz gençlere sorumluluk bilincini aşılayarak, çalışmanın ve hedeflerin öneminden bahsetti. Programda anne rızasının önemine değinen Başkan Oğuz, kendi anılarıyla öğrencilere örnekler verdi. Kariyer buluşmalarında rutin hale gelen soru-cevap kısmında öğrenciler ve Başkan Oğuz arasında güldüren anlar yaşandı. Soruları cevaplayan öğrenciler Kahramankazan Belediyesi’nin markası olan KazanBel Net aracılığıyla internet kazandı. Bazı öğrenciler ise istediği kitapların isimlerini vererek Başkan Oğuz’dan kitap sözü aldı.

Program toplu fotoğraf çekimiyle birlikte programa renk katan anlamlı bir video çekimiyle sonlandı. Program çıkışında öğretmenler odasına davet edilen Başkan Oğuz farklı bir sürprizle karşılaştı. Balonlarla süslenen öğretmenler odasına giren Başkan Oğuz’un öğretmenler günü kutlandı. Anlamlı gün dolayısıyla pasta kesimi gerçekleştirildi. Öğretmenler ve Başkan Oğuz arasında eğitimciliğin önemine dair konuşmalar yapıldı. Başkan Oğuz kendisine yapılan sürpriz karşısında teşekkürlerini iletti.