KANDİL SİMİTLERİ BAŞKAN OĞUZ’D...

KANDİL SİMİTLERİ BAŞKAN OĞUZ’DAN

7 Şubat 2024

HABERİ DİNLE

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, Miraç Kandili dolayısıyla vatandaşlara kandil simidi ikram etti.

Kahramankazan’da Miraç Kandili münasebetiyle camiler doldu taştı. Yatsı namazı sonrası Köprübaşı Camii önünde kurulan stantta vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Oğuz, vatandaşlara kandil simidi ikram ederek kandillerini kutladı. Kandil simidi dağıtımına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Başkan Oğuz: "Miraç Kandili’nin manevi atmosferini yaşamak ve bu özel günde vatandaşlarımızla bir arada olmak bizim için son derece önemli. Bu vesileyle ilçe sakinlerimize kandil simidi ikram ederek, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek istedik. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin" şeklinde konuştu.