KAHRAMANKAZAN’DA 29 KÖYE DOĞAL...

KAHRAMANKAZAN’DA 29 KÖYE DOĞALGAZ

5 Şubat 2024

HABERİ DİNLE

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz tarafından ilçede başlatılan kırsal mahallelere doğalgaz seferberliğinde son durak Uçarı Mahallesi oldu.

Vatandaşlara "Doğalgaz gelmeyen kırsal mahallemiz kalmayacak" sözü veren Başkan Oğuz, ahdine sadık kalarak doğalgaz açılışı yapılan 29. köy olarak Uçarı Mahallesi'ni de doğalgaza kavuşturdu.

İlçenin en önemli projelerinden birisi olan ve kırsal mahallelerinin gelişimine katkı sunan doğalgaz çalışmaları son süratle devam ederken Başkan Oğuz geri kalan mahallelerde de çalışmaların öz veriyle sürdürüldüğünü bildirdi. Kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlar ise Başkan Oğuz'un köy desteklerine karşı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Hizmet belediyeciliği aralıksız sürecek diyen Oğuz, “Kahramankazan’ımızda tüm köylerimize hizmet götürürken gurur duyuyoruz. Şehir merkezindeki hizmet ne ise köylerimize de aynı standartla getirmek zorundayız. Köylere doğalgaz getireceğiz dediğim bazı kardeşlerim ‘köylere doğalgaz gider mi’ diye sitem etmişlerdi. Bugün 29. Köyümüze doğalgazı getirdik. Köylerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bugüne kadar yaptığımız hizmetler bundan sonra yapacaklarımızın da teminatıdır” diye konuştu.