İFTAR DAVETLERİ SÜRÜYOR

İFTAR DAVETLERİ SÜRÜYOR

28 Mart 2023

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, iftar davetleri kapsamında İmrendi Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Başkan Oğuz, 11 ayın sultanı Ramazan ayını Kahramankazan halkının bereketli soflarında geçirmeye devam ediyor. İmrendi Mahallesi sakinlerinin düzenledikleri iftar programına katılan Başkan Oğuz, mahalle sakinlerinin dertlerini dinledi. Ülkede yaşanan Kahramanmaraş merkezli deprem felaketini hatırlatan Başkan Oğuz, bu sıkıntıları ülke ve millet olarak, birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde hep birlikte aşacaklarını ifade etti. Başkan Oğuz iftar programında şunları kaydetti: “Ramazan ayı mübarek olsun. Allah tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri kabul eylesin. İçinde bin aydan daha hayırlı kabul edilen Kadir Gecesi’ni barındıran Ramazan’ın maneviyatını idrak etmeyi, hepimize nasip ve müyesser eylesin. İftar programında emeği geçen herkesten Allah razı olsun.”

İftarın ardından Karalar Mahallesi sakinlerinin çay davetine katılan Başkan Oğuz, mahalle sakinlerinin semaverde demledikleri çay ve güler yüzlerine ortak oldu.