ARAMA
Kahramankazan Belediyesi

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI, 15 BİN...

Geri

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI, 15 BİN TON SICAK ASFALT ATILACAK

4 Eylül 2022

HABERİ DİNLE

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI, 15 BİN TON SICAK ASFALT ATILACAK

 

Kahramankazan Belediyesi, ilçedeki cadde ve yolların daha konforlu hale getirilmesi amacıyla kullanım ömrünü tamamlan yolların asfaltlanmasına devam edecek. Bu amaçla tüm hazırlıkları tamamlayan ve geçen yıl 10 bin ton sıcak asfalt atan belediye, bu yıl ilk etapta 15 bin ton sıcak asfalt atacak.

Kahramankazan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri cadde ve sokaklarda başlattığı asfalt yenileme işlemleri kapsamında çalışmalarını tamamladı.  Çalışmalar kapsamında, cadde ve sokaklardaki ekonomik ömrünü tamamlamış asfalt kazınarak, yerine yeni sıcak asfalt dökülecek. Kahramankazan Belediyesi’nin öz kaynaklarıyla yürütülen çalışma ile ilçedeki yolların daha konforlu hale getirilmesi hedefleniyor.

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Yollarımızın konforunu artırmak adına bu yıl da öz kaynaklarımızla sıcak asfalt atmaya başlıyoruz. Son hazırlıklarımız tamam. İlk etapta 15 bin ton sıcak asfaltı yollarımızla buluşturuyoruz” dedi. Vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda ve ihtiyaç duyulan yerlerden asfalt serimine öncelik verileceğini belirten Başkan Oğuz, “Daha konforlu yolları vatandaşlarımızla buluşturmak için ekiplerimiz tüm hızıyla çalışmalarını sürdürecek. Tüm mesaimizi, tüm imkânlarımızı ve tüm birikimimizi Kahramankazan için kullanıyoruz. Her şey hemşehrilerimizin rahatı ve mutluluğu için” diye konuştu.