HACI ADAYLARI DUALARLA UĞURLAN...

HACI ADAYLARI DUALARLA UĞURLANDI

30 Mayıs 2023

Kutsal topraklara gidecek hacı adayları için Ulu Camii’nde program düzenlendi.

Ulu Camii’nde yapılan uğurlama programına Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, Kahramankazan İlçe Müftüsü Durmuş Ali Çakır ve hacı adayları katıldı. Hac görevlerini yerine getirmek üzere yolcu edilen hacı adayları için dualar okundu, lokmalar dağıtıldı.

Kutsal topraklara yolculuğa çıkacak vatandaşların heyecanlarını paylaşan Başkan Oğuz: “Mübarek topraklardan ülkemiz, milletimiz ve İslam alemi için dualarınızı eksik etmeyin. Hac farizasını güzel bir şekilde tamamlamanızı, sağ salim ilçemize dönmenizi temenni ediyorum. Allah hac ibadetinizi şimdiden kabul eylesin” dedi.

Hacı adayları yolculuk öncesi yakınlarıyla vedalaşıp hatıra fotoğrafı çektirdi. Duygu dolu anlar yaşayan adaylar, kendilerini kutsal topraklara götürecek uçaklarına binmek üzere yola çıktı.