GÜVENÇ MAHALLESİ KÖY KONAĞI’NI...

GÜVENÇ MAHALLESİ KÖY KONAĞI’NIN TEMELİ ATILDI

25 Ocak 2024

HABERİ DİNLE

Güvenç Mahallesi Köy Konağı'nın inşası, Kahramankazan Belediyesi'nin sağladığı destekle başladı.

Belediye bünyesinde faaliyet gösteren KazanBel Beton, projenin önemli bir aşaması olan alana 800m2 beton döktü. Temel atma töreni gerçekleştirilerek, Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz'un katılımıyla projenin önemine vurgu yapıldı.

Başkan Oğuz, yaptığı açıklamada, "1400 m2 taban oturumuna sahip olan Köy Konağı'nın kazasız belasız bir şekilde tamamlanmasını temenni ediyorum. Bu önemli projenin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Gece gündüz demeden, Kahramankazan'ımıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Bu konağın tamamlanmasıyla birlikte mahalle sakinleri, güzel ve kullanışlı bir mekanı daha kazanacaklar. Kahramankazan’ımızda inşallah eserlerimizle, hizmetlerimizle, köylerimize mahallelerimize, en büyük mahallemizden en küçük mahallemize kadar hizmetlerimizle vatandaşımızın yanında durmaya inşallah devam edeceğiz’’ dedi.