ARAMA
Kahramankazan Belediyesi

DOLU DOLU YARIYIL TATİLİ

Geri

DOLU DOLU YARIYIL TATİLİ

28 Ocak 2023

HABERİ DİNLE

Kahramankazan’da öğrenciler yarıyıl tatili için hazırlanan etkinliklerle eğlenmeye devam ediyor.

 

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz’un geleneksel olarak her yıl düzenlediği yarıyıl etkinlikleri bu yıl da devam ediyor. Yapılan etkinliklere Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Uzun da katıldı. Öğrencilerin eğlencesine ortak olan Başkan Uzun, çocukların eğlenmeleri ve mutlu olmaları için tüm imkanları seferber ettiklerini söylerken, başarılı bir dönem geçirmeleri yönünde öğrencilere temennide bulundu. Tatil boyunca birbirinden güzel etkinliklerle öğrenciler eğlenirken aynı zamanda hem öğreniyor hem de sürpriz hediyeler kazanıyorlar.

Geçtiğimiz günlerde etkinlikler kapsamında, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın “Etkinlik Tırı”  öğrencilerin yarıyıl tatilini dolu dolu geçirmeleri için Kahramankazan’a gelmişti. Etkinlikler sonraki günlerde de devam etti. 15 Temmuz Müzesi Konferans Salonu’nda düzenlenen ve iki gün süren etkinliklerde ilkokul ve ortaokullara yönelik Hacivat-Karagöz, Kukla ve Animasyon Gösterileri çocuklarla buluştu.

 

Kahramankazan’daki tüm öğrencilerin davetli olduğu etkinliklerde öğrenciler tatilin keyfini doyasıya çıkardı. Çeşitli oyunlar ve gösterilerin ardından salondan mutlu ayrılan öğrenciler etkinlik sonrası dağıtılan patlamış mısır ile neşelerine neşe kattılar.