BELEDİYEDEN ÜCRETSİZ DENEME SI...

BELEDİYEDEN ÜCRETSİZ DENEME SINAVI

26 Mayıs 2023

Kahramankazan Belediyesi, öğrencilere destek olmak amacıyla ilçe genelindeki okullarda deneme sınavı düzenledi.

Kahramankazan Belediyesi, Kahramankazan’ın geleceğine yönelik yaptığı vizyon projelerinin yanı sıra eğitim çerçevesinde yürüttüğü yatırımlarını hız kesmeden devam ettiriyor. Kahramankazan Belediyesi ve Kahramankazan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde ilçedeki tüm okullarda eş zamanlı gerçekleştirilen sınava 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri katıldı. Deneme sınavı ile öğrenciler kendilerini ölçme, değerlendirme imkanı elde ederken sınav streslerinin yatışmasına yönelik katkı da sağlanmış oldu.

Kahramankazan’da eğitim çıtasını yükseltmek için üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazırız diyen Başkan Oğuz: “Bu sınav sonucunda öğrencilerimizin eksik oldukları konular ortaya çıkmış olacak. Evlatlarımız da buna dönük planlamalarını yapacakları için bu tarz denemelerin son derece faydalı olacağını düşünüyoruz. Kahramankazan Belediyesi olarak her zaman öğrencilerimizin yanındayız. Geçtiğimiz yıllarda da deneme sınavları yapmıştık. Aldığımız olumlu geri dönüşler ve öğrencilerimizin başarılarında sağlanan fayda nedeniyle bu çalışmamızı sürdürüyoruz. Amacımız, daha başarılı ve nitelikli nesiller yetiştirebilmek. Bu evlatlarımız, gün gelecek kendi otomobilimizin geliştirme süreçlerinde yer alacak, gün gelecek tüm dünyaya faydası olacak bir ilacın formülünü geliştirecek, gün gelecek ilimde ve tüm alanlarda söz sahibi olacak. Bizlere düşen büyük ve güçlü Türkiyemizin cevherlerine, elimizden geldiğince parlama imkanı sunmaktır” dedi.