BELEDİYEDEN EVİ YANAN AİLEYE Y...

BELEDİYEDEN EVİ YANAN AİLEYE YARDIM ELİ

23 Ocak 2024

HABERİ DİNLE

Kahramankazan Belediyesi, Fatih Mahallesi'nde meydana gelen üzücü bir kaza sonrasında çıkan yangında zarar gören vatandaşa destek olmak amacıyla önemli bir adım attı.

Belediye, yangın mağduru ev sahibinin zorlu sürecini bir nebze olsun hafifletmek için harekete geçerek, evin boya bakım onarım çalışmalarını üstlendi. Daha sonra evde yanan eşyaların ise yeniden tedariğini Kahramankazan Belediyesi ekipleri üstlendi.

Olayın hemen ardından belediye yetkilileri, yangından etkilenen vatandaşın yaşam alanındaki zararı tespit ederek, gerekli müdahaleyi planladı. Bu kapsamda, evin boyanması ve yeniden düzenlenmesi için gerekli malzemeler temin edilirken, işlemlerin hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi için ekipman ve personel tahsis edildi. Kahramankazan Belediyesi vatandaşının yanında olmaya devam ediyor.