BAŞKAN OĞUZ’DAN PERSONELE YÜZD...

BAŞKAN OĞUZ’DAN PERSONELE YÜZDE 77 ZAM

27 Ocak 2024

HABERİ DİNLE

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz’dan belediye çalışanlarına yüzde 77 oranında büyük zam müjdesi geldi.

Belediye personelleriyle yapılan toplantıda çalışma arkadaşlarının yüzünü güldüren haberi Başkan Oğuz verdi. Belediye ile Hak-İş'e bağlı Hizmet-İş sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi kapsamında, personelin maaşına yüzde 77 oranında zam yapıldı. Belediye çalışanları gelen haberi büyük bir sevinçle karşılarken tüm salon Başkan Oğuz’u ayakta alkışladı. Personellerin özlük haklarına ise yüzde 153 artış yapıldığı da verilen müjdeli haberler arasında yer aldı.

“Ne mutlu yol arkadaşıyız”

Sizleri çok seviyoruz, sevdiğimizi de gösteriyoruz diyen Başkan Oğuz, ‘’Emeği biz mübarek ve kutsal buluyoruz. Bunun için de cani gönülden çalışıyoruz. Benim babam da bir emekçi, Bu devlete 25 yıl alnının teriyle hizmet etti. Bu yüzden çalışanın emeğini beklentisini çok iyi anlıyorum. Göreve geldiğimiz günden bu yana da çalışanlarımızın özlük haklarını iyileştirmek için hep pozitif yaklaştık. Başkanınız hiçbir zaman okları aşağı doğru eğmedi, her zaman yukarı doğru çıkardı, bu kapsamda Kahramankazan Belediyemizde en düşük personel maaşımız yüzde 77 zam ile 25 bin tl olmuştur. Özlük haklarınızda ise yüzde 153 oranında artış yaptık. Ne mutlu kardeşiz, ne mutlu yol arkadaşıyız.