ARAMA
Kahramankazan Belediyesi

BAŞKAN OĞUZ, HEMŞEHRİLER BULUŞ...

Geri

BAŞKAN OĞUZ, HEMŞEHRİLER BULUŞMASI PROGRAMINDA

18 Eylül 2023

HABERİ DİNLE

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, Kahramankazan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği Hemşehriler Buluşması programına katıldı.

 

 

Kahramankazan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği, Ankara Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Alparslan Doğan ve Kahramankazan MHP Meclis Üyeleri’nin de bulunduğu program, Kahramankazan Alparslan Türkeş Kültür Evi’nde gerçekleşti. Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz’un da katıldığı programa katılım yoğun oldu.

 

 

Kahramankazanlı hemşehrileri ile bir araya gelmekten her zaman mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Oğuz: “Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi Kahramankazan İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği “Hemşehri Buluşması” programına, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Sayın Alparslan Doğan ile birlikte katılarak hemşehrilerimizle bir araya geldik. Bu güzel programa emek veren herkese teşekkür ediyorum. Vatanımız ve milletimizin hayrı için birlikte yürümeye, bir olmaya devam inşallah” dedi.