BAŞKAN OĞUZ ATATÜRK’Ü ANMA GEN...

BAŞKAN OĞUZ ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BARAMINI KUTLADI

19 Mayıs 2023

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

19 Mayıs 1919 tarihinin Türkiye Cumhuriyeti’nin kurtuluşunun ve kuruluşunun meşalesinin ateşlendiği gün olduğunu söyleyen Oğuz, “19 Mayıs, Milli Mücadele’nin başlangıç günüdür. Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceğe emin adımlarla yürüyeceğinden ve sonsuza dek yaşayacağından eminiz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, 1071’den bu yana istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehitlerimizi ve ebediyete irtihal etmiş gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, hayatta olan gazilerimize hayırlı ömürler diliyorum 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun” diye konuştu.