Web Sitemizi Beğendiniz mi?
Mükemmel
Güzel
Fena Değil
Beğenmedim
GİRİŞİMCİLERİN GÖZDESİ KAHRAMANKAZAN
Ankara’nın en hızlı gelişen dış ilçesi olan, Türkiye’de ise en hızlı gelişen ilçeler arasında ilk sıralarda yer alan Kahramankazan, girişimcilerin gözdesi olmayı sürdürüyor. Kahramankazan Belediyesi, 53 bin nüfusa sahip olan ilçede 2019’un ilk yarısında 176 yeni işletmeye ruhsat verdi.
Kahramankazan, 2019 yılında da iş yeri açmak isteyen girişimcilerin tercihleri arasında ilk sıralarda yer aldı. Kahramankazan Belediyesi bu kapsamda 2019’un ilk yarısında başvuruda bulunan 176 yeni işletmeye ruhsat verdi. Yaklaşık 53 bin nüfusa sahip olan Kahramankazan’da, hizmet sektöründe faaliyet gösterenlerin yanı sıra, imalathane, atölye ve fabrika gibi yoğun istihdam alanı barındıran iş yerleri bulunuyor.
Yatırımcıları çeken bir ilçeyiz
Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, ilçelerinin sürekli olarak geliştiğini ve gelişmeye devam ettiğini belirterek, “Bu gelişim ilçemize girişimcileri çekiyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da belirttiği gibi istihdam sağlayan tüm yatırımcılarımız, tüm girişimcilerimiz başımızın tacıdır. Yatırımcı ve girişimcileri ilçemize çekmek için elimizden geleni yapmayı sürdürüyor, onlara her türlü kolaylığı sağlıyoruz” dedi.
11.7.2019