ALEVİ İNANÇ BİRLİĞİ VAKFI'NDAN ERTÜRK'E ZİYARET
Alevi İnanç Birliği Vakfı’ndan Ertürk’e ziyaret
Toplumun tüm kesimlerini kucaklayan ve katılımcı yönetim anlayışıyla fark yaratan Kahramankazan Belediyesi anlamlı bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. Alevî İnanç Birliği Vakfı yönetim kurulu üyeleri Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk’ü ziyaret etti.
Alevî İnanç Birliği Vakfı Başkan Yardımcısı Ali Ekber Tombakoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Şükrü Nesimioğlu, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk’ü ziyaret etti. Başkan Ertürk, makamında ağırladığı misafirlerine,yaptıkları çalışmalar ile yapımı devam eden ve hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında bilgi verdi.Ziyaret kapsamında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Ertürk, bu anlamlı ziyaretlerinden dolayıTombakoğlu ve Nesimioğlu’na teşekkür etti. Tombakoğlu ve Nesimioğlu da gösterdiği ilgi ve misafirperverlikten dolayı Başkan Ertürk’e teşekkür etti.
3.12.2018