ERTÜRK'TEN PALANDÖKENE ZİYARET
Ertürk’ten Palandöken’e ziyaret
Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Ahilik Haftası dolayısıyla Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken’i ziyaret etti.
Başkan Ertürk, Ahilik Haftası dolayısıyla anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Ertürk, TESK Genel Başkanı Palandöken’i makamında ziyaret etti. Ertürk, Palandöken’in şahsında tüm esnafların Ahilik Haftası’nı kutladı. Ertürk, ziyaret kapsamında Palandöken’e Kahranmankazan’a özgü hediyeler takdim etti. Palandöken de bu nazik ziyaretin kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, Ertürk’e tüm esnaflar adına teşekkür etti.
Esnafımızın yanındayız
Başkan Ertürk, Kahramankazan’da tüm esnaflarla birlikte ahilik geleneklerini yaşattıklarını belirterek, her hafta semt pazarını Ahilik geleneklerine göre dualarla açtıklarını söyledi. Ertürk, “Ahiliğin bundan sonraki nesillere taşınması noktasında o kültürün yaşatılması önemli. Kahramankazan Belediyesi olarak, yalnızca aziz milletimizin değil İslam aleminin ve mazlum milletlerin de umudu olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda esnaf kardeşlerimize elimizden gelen desteği veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Tüm esnaflarımızın Ahilik Haftası’nı en içten dileklerimle kutluyorum” diye konuştu.

11.10.2018