ÇOCUKLAR YAZ TATİLİNİ SPORLA GEÇİRECEK
Kahramankazan Belediyesi, okulların tatil olmasıyla birlikte 7-15 yaş aralığındaki çocuklara yönelik 8 farklı branştan oluşan ücretsiz yaz spor okulları düzenliyor.Kahramankazanlı çocukların keyifli ve eğitici bir yaz geçirmesini sağlayacak yaz spor okulları için kayıtlar başladı.
Kahramankazan Belediyesi, eğitim-öğretim yılında yoğun bir tempo yaşayan çocukların tatil sürelerini en verimli şekilde değerlendirmesi için kolları sıvadı.
8 farklı branş
Kahramankazan Belediyesi’nin her yıl okulların yaz tatiline girmesinin ardından ücretsiz olarak düzenlediği yaz spor okulları bu sene de hız kesmeden sürecek. 7-15 yaş aralığındaki çocuklar bu kapsamda önceden hazırlanan programlar dahilinde oluşturulan 8 farklı branştaki kurslara katılacak. Çocukların kişisel gelişimlerine katkı sunacak olan branşlar futbol, voleybol, basketbol, bocce, karate, güreş, halter ve masa tenisinden oluşuyor. Alanında uzman eğitmenlerin eşliğinde gerçekleştirilecek olan kurslarda, çocuklar hem kişisel gelişimlerine katkıda bulunurken, hem de eğlenceli dakikalar geçirecek. Ramazan Bayramı sonrasında ücretsiz olarak verilecek olan kurslara şimdiden yüzlerce çocuk kayıt yaptırdı. Yaz okulu kurslarına başvurmak isteyen çocuklar ve velileri Kahramankazan Belediyesi Mavi Ay Birimi’ne başvurabilir.
Zihinsel ve bedensel gelişim
Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, yaz spor okullarını her yıl rutin olarak düzenlediklerini belirterek, Kahramanakazanlı çocuklarınokullara yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. Ertürk, “Yaz spor okullarımızda çocuklarımızın hem bedensel, hem zihinsel gelişimlerine katkıda bulunuyoruz. Onlar bizim geleceğimiz, yarınlarımızın teminatı. Her şey yavrularımız için”dedi.

12.6.2018