ERTÜRK VE KINACI MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ
Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk ve ASKİ Genel Müdürü Cumali Kınacı ilçedeki muhtarlarla bir araya geldi.
Kahramankazan Belediye Başkanı ve ASKİ Genel Müdürü Cumali Kınacı, ilçedeki muhtarlarla buluştu. Kahramankazan Belediyesi Kumpınar Kültür Merkezi’ndeki buluşmada, ASKİ ve Kahramankazan Belediyesi bürokratları da hazır bulundu. Muhtarların mahallelerine ilişkin talep ve sorunları dinleyen Ertürk ve kınacı, notlar aldı. Ertürk ve Kınacı, sorunların giderilmesine ilişkin muhtarlarla karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak çözüm önerileri üzerinde çalıştı. Ertürk ve Kınacı sorunların giderilerek, bu konudaki taleplerin en kısa sürede yerine getirileceğini söyledi.
24 Haziran’da yeni şahlanış başlayacak
Ertürk ve Kınacı daha sonra muhtarlarla birlikte iftar yemeği yedi. İftar yemeğine AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Orhan Yeğin de katıldı. Başkan Ertürk, burada yaptığı konuşmada, demokrasilerde muhtarların vatandaşla yüz yüze olan ilk kademe olduğunu belirterek, tüm muhtarların yanlarında olduklarını söyledi. Ertürk, Türkiye Cumhuriyeti’nin beka seçimi olarak nitelendirdiği 24 Haziran seçimlerinden daha da güçlenerek çıkacağını ifade ederek, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti iktidarlarının ilçemize dönük yatırımları sayesinde, 2004 yılında ‘Kazan Köyü’ olarak anılar ilçemiz geride kalan 14 yılda başkentin metropol ilçeleri arasında girmeyi başardı. Türkiye bu hizmet ve yatırımlarla dünyanın gelişmiş ülkeleriyle yarışır bir seviyeye ulaştı. İnşallah 24 Haziran akşamı Türkiye, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bu şahlanışını sürdürerek, yeni bir gelişim hamlesini daha başlatacak” diye konuştu.
Muhtarlarımızın ayağına geldik
Genel Müdür Kınacı da, yaptıkları toplantının oldukça faydalı geçtiğini belirterek, iftar yemeğinde de muhtarlarla birlikte olmaktan mutlu olduğunu söyledi. Kınacı, “Muhtarlarımızın ayağına gelmekten onur duyuyorum. Buraya hizmet getirmek için geldik” dedi.
12.6.2018