ERTÜRK’TEN BAŞBAKAN YILDIRIM’A SAHURDA ZİYARET
Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Başbakan Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım’ı sahur için geldiği Kahramankazan’daki evlerinde ziyaret etti.
Başkan Ertürk, Başbakan Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım çiftini sahur için geldikleri Kahramankazan’daki evinde ziyaret etti. Ertürk, Başbakan Yıldırım’a 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimleri için ilçede yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ertürk, Başbakan Yıldırım’a ayrıca, belediyenin yürüttüğü çalışmalar ve projeler konusunda da bilgilendirdi.
Kahramankazan adına teşekkür
Başkan Ertürk, belediye başkanı seçildiği 2004 yılında “Kazan Köyü” olarak anılan ilçenin 14 yılda yapılan yatırımlar ve gerçekleştirilen projelerle başkentin metropol ilçeleri arasında girmeyi başardığını söyledi. Ertürk, belediye başkanı seçildiği 2004 yılından bu yana hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın Kahramankazan’ın bu noktaya gelmesinde önemli payı olduğunu söyledi. Kahramankazan halkı adına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’a ilçe halkı adına şükranlarını sunduğunu ifade eden Ertürk, “Türkiye’nin 2002’de başlayan bu değişimi, inşallah 24 Haziran’da daha da güçlenerek devam edecek. Bizlere yalnızca makamını değil, evinin ve gönlünün kapılarını açan, bizlere güç veren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım’ın her zaman yanındayız” dedi.
12.6.2018