İSTANBUL’DAKİ ANKARALILARLA İFTARDA BULUŞTU
Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, İstanbul’da yaşayan Ankaralılarla iftar yemeğinde bir araya geldi. İstanbul’da düzenlenen iftar yemeğine, bu şehirde yaşayan çok sayıda Ankaralı katıldı.

Başkan Ertürk, İstanbul’daki Ankaralılar Derneği tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. İstanbul’da gerçekleştirilen iftara, Ertürk’ün yanı sıra İstanbul’da yaşayan çok sayıda Ankaralı katıldı. Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan iftar programında okunan ezanla birlikte Ankaralılar hep birlikte oruçlarını bozdu. Samimi bir atmosferde gerçekleştirilen iftar programında İstanbul’da yaşayan Ankaralılar sohbet ederek hasret giderme fırsatı buldu. Başkan Ertürk de masaları tek tek gezerek vatandaşlarla yakından ilgilendi.

Vakit Türkiye vaktidir

Başkan Ertürk, İstanbul’da yaşayan Ankaralılar Derneği’nce düzenlenen bu anlamlı bir iftar programına katılmaktan duyduğu ifade ederek, emeği geçenlere teşekkür etti. Ertürk, şöyle konuştu:

“Sizlerle bir arada olmaktan oldukça mutluyum. Ankaralılar olarak bu güzel ortamda hasret giderme ve hasbihal etme fırsatı bulduk. Allah bu birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. Nasıl ki 15 Temmuz’da hep birlikte ülkemizi işgal etmeye, vatanımızı parçalamaya, devletimizi bölmeye, bayrağımızı indirmeye, seçilmiş Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ve hükümeti devirmeye çalışanlara karşı dimdik durduysak, inşallah 24 Haziran’da da yine yalnızca aziz milletimizin değil tüm İslam aleminin ve mazlum milletlerin de umudu olan liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkacağız. Vakit İstanbul’da yaşayan Ankaralıların vaktidir. Vakit Türkiye vaktidir.
12.6.2018