TEMMUZ AYI GÜNDEM MADDELERİ

TEMMUZ AYI GÜNDEM MADDELERİ

28 Haziran 2024

Belediyemiz Meclisi, 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 20. maddesine istinaden 01.07.2024 Pazartesi günü saat 15:00’de Belediye Meclis Salonunda aşağıda belirtilen gündem maddelerini görüşmek üzere toplanacaktır.

GÜNDEM MADDELERİ

• Açılış ve yoklama.
  • Bir önceki toplantı tutanağı.
  • Ekonomik Ömrünü Tamamlayan Araçlar hakkındaki Başkanlık yazısı.
  • Orhaniye Mahallesi 220406 Ada Güneyindeki Park Alanı hakkındaki Başkanlık yazısı.
  • Hukuk Tarifeler İnceleme ve Araştırma Komisyonu’nun 10.06.2024 tarih ve 04 sayılı raporu. (Kırsal Mahallelerimizin Emlak Vergisinden Muaf Tutulması Hakkında)
  • Hukuk Tarifeler İnceleme ve Araştırma Komisyonu ile Çevre ve Sağlık Komisyonu’nun 06.2024 tarih ve 05 sayılı ortak raporu. (Bisiklet Yolu Yapılması Hakkında)
  • Hukuk Tarifeler İnceleme ve Araştırma Komisyonu ile Çevre ve Sağlık Komisyonu’nun 06.2024 tarih ve 06 sayılı ortak raporu. (İlçemize Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi Yapılması Hakkında)
  • Hukuk Tarifeler İnceleme ve Araştırma Komisyonu ile Çevre ve Sağlık Komisyonu’nun 06.2024 tarih ve 07 sayılı ortak raporu. (Kayı Mahallesindeki Yürüyüş Yolunun Yeniden Açılması Hakkında)